Blog

Maďarské Csomagküldő se mění na Packeta Hungary Kft.

12. 8. 2021 11:14

Przesyłkownia, Csomagküldő, Coletăria. Ne, nejde o slovní hříčky, nýbrž o názvy našich zahraničních entit. Nejen proto, abychom vám usnadnili jejich výslovnost, ale zejména pro zdůraznění významu skupiny Packeta a jejího mezinárodního charakteru dostávají postupně naše zahraniční pobočky jednotný název Packeta. Polská Przesyłkownia se na Packeta Poland přejmenovala již v květnu, nyní probíhá rebranding maďarské Csomagküldő. V září se pak na nový název může těšit i naše rumunská Coletăria. 

Změna názvu entity Csomagküldő

Posíláte zboží do Maďarska? Pak by vám nemělo uniknout, že od srpna najdete Csomagküldő v našich cenících jako Packeta Hungary Kft. Na doručování a procesy nebude mít změna vliv, týká se pouze názvu. Stejně tak ID služby zůstává beze změny, tedy 4159 (HU Nejvýhodnější doručení na adresu).

“Předpokládaný termín změny je do konce srpna 2021. Fyzický rebranding z Csomagküldő.hu na Packeta bude v Maďarsku ukončen do 1. srpna 2021.”

Doručení do Maďarska

Pro doručování do Maďarska lze i nadále využívat naši službu Nejvýhodnější doručení na adresu v Maďarsku, které zajišťují naši lokální partneři Hungarian Post, Express One, Fáma Futár a DPD. Vašim maďarským zákazníkům ale můžete zasílat zboží nejen na adresu – k dispozici jsou vám i naše místní výdejní místa, na která doručujeme za nejlepší ceny na trhu: již od 65 Kč za zásilku! V Maďarsku máme pro vaše zákazníky otevřeno již více než 700 výdejních míst po celé zemi a další desítky do konce roku přibydou.

3 možnosti dopravy:
  • Nejvýhodnější doručení na adresu v Maďarsku (Best Delivery Solution)
  • Maďarská pošta na adresu (nabízíme ji jako přímého dopravce a také prostřednictvím služby HU Nejvýhodnější doručení na adresu)
  • Výdejní místa Z-Points
“Výdejní místa v Maďarsku budeme postupně rebrandovat. Namísto označení Csomagküldő.hu ponesou název Packeta Z-Points. Doporučujeme informovat o změně vaše maďarské zákazníky a upravit název služby v košíku vašeho e-shopu.”
Barbora Langer
Head of Marketing CEE & DACH

Kam dál? Přečtěte si více o rebrandingu naší polské entity.


Sdílet:

Rubriky