Blog

Eventy, na kterých se potkáme: ShopMasters, ECOMMERCE PRAGUE, Czech On-line Expo a další

16. 1. 2024 18:09

První měsíce letošního roku jsou bohaté na eventy zaměřené na e-commerce, které by si neměl nechat ujít žádný e-shopař. Všechny budou ve znamení sdílení know-how, inspirace, nových trendů i užitečných tipů od profesionálů z oboru. A protože kde se mluví o e-commerce, tam nesmí Zásilkovna chybět, spojili jsme síly a stali jsme se partnerem těchto akcí. Srdečně vás na ně zveme a těšíme se na setkání.

8. 2. 2024: ECOMMERCE PRAGUE

Zahraniční speakeři, řízený networking, mastermind skupiny a světová atmosféra. Takový bude první ročník ECOMMERCE PRAGUE. Konference s mezinárodními speakery pro e-shopy, kterým je Česko malé, se koná 8. února. Vstupenky i informace o akci najdete na https://www.ecommerceprague.cz/.

15. 2. 2024: ShopMasters

V polovině února se na vás budeme těšit na pátém ročníku ShopMasters. ShopMasters je setkání e-shopařů, kteří vzájemně sdílí zkušenosti a radí si, jak uspět v byznysu – tentokrát na téma zákaznická retence. Uvidíme se 15. února 2024. Vstupenky i informace o akci najdete na https://shopmasters.cz/.

27.–28. 2. 2024: Czech On-line Expo

Největší český e-commerce & on-line business veletrh se 16 tématickými konferencemi v 7 sálech proběhne tradičně na pražském PVA EXPO Letňany. Stavte se za námi ke stánku Zásilkovny, těšíme se na vás. Vstupenky i informace o akci najdete na https://www.czechonlineexpo.cz/.

Save the date aneb Kde se uvidíme v březnu

5. 3. 2024: Eshopista

Proč uživatel klikl zrovna na tuto reklamu? Vyvolávají moje reklamy u uživatelů emoce? Na tyto a další otázky odpoví další Eshopista, tentokrát na téma Psychologie v reklamě. Vstupenky i informace o akci najdete na https://eshopista.cz/

7. 3. 2024: Meet&Deal

Je networking vaše krevní skupina? Tenhle event, kde u skvělého jídla, pití a výživného doprovodného programu potkáte klíčové osoby pro váš byznys, bude přesně pro vás. Vstupenky i informace o akci najdete na https://www.meetdeal.cz/

Kam dál? Mrkněte na novinky na našem blogu:


Sdílet:

Rubriky