Blog

Hlasujte pro Zásilkovnu v anketě Křišťálová Lupa 2022

26. 9. 2022 7:54

I letos jsme se díky vašim nominacím dostali mezi e-commerce jedničky českého internetu bojující o titul Křišťálová Lupa 2022. Moc nás těší každý váš jeden nominační hlas, díky kterým jsme jako jediná logistická společnost ve finále ankety. A teď přichází na řadu hlasování o Lupu! 

Zásilkovna byla nominována v kategorii Internetové obchodování. Díky vám a vašim hlasům se nám podařilo obhájit vítězství v této kategorii i v roce 2021 a 2020. Zvládneme obhájit titul i letos? Je to na vás!

Hlasování je možné na webu kristalova.lupa.cz do 1. listopadu 2022

Více o anketě Křišťálová Lupa

Anketa Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější projekty české e-commerce scény, a to v několika různých kategoriích. Hlasovat můžete například o jedničku na poli internetového obchodování, o nejlepší český podcast roku nebo o nejoblíbenějšího videotvůrce. Letos proběhne již 17. ročník akce, která je považována za nejvýznamnější tuzemskou internetovou anketu. Pořadatelem projektu je server Lupa.cz.

V loňském roce jsme získali 1. místo v kategorii Internetové obchodování a 2. místo v kategorii E-commerce inspirace za službu Zásilkovna domů

Sdílet:

Rubriky