Blog

Zásilkovna patří mezi 29 nejlépe řízených firem Česka roku 2023

12. 6. 2023 9:20

Minulý týden byly předány ceny Czech Best Managed Companies 2023, které jsou udělovány za kvalitu řízení a managementu soukromě vlastněným společnostem. Naše Packeta Group, pod níž spadá i česká Zásilkovna, se zařadila mezi 29 oceněných firem, jež získaly titul Nejlépe řízené firmy Česka. Toto ocenění jsme letos převzali již počvrté.

Hlavní přínos naší účasti v této anketě vidíme v tom, že na naše podnikání získáme kritický odborný pohled zvenku. Porota hodnotí čtyři klíčové pilíře: firemní strategii, řízení a finanční výkonnost, produktivitu a inovace a firemní kulturu. „Je velmi zajímavé podívat se na tyto důležité věci ve větším detailu a ověřit si, zda je děláme dobře, případně získat nové cenné podněty, jak je dělat ještě lépe,“ říká Milan Šmíd, marketingový ředitel společnosti Packeta.

Samotné ocenění však není to jediné, čeho si na programu Czech Best Managed Companies uskutečňovaném společnosti Deloitte vážíme — jako účastníci získáváme především cennou zpětnou vazbu na naše podnikání od odborníků „z venku“, mimo naši společnost.   

Letos jsme ocenění převzali již počtvrté

V rámci programu Best Managed Companies se společnosti účastní i různých workshopů„Tyto workshopy jsou pro nás zajímavou platformou, kde se objevují otázky, které si běžně nemáme čas klást. Takové zastavení v čase je pro nás velmi cenné, protože vytváří ideální prostor pro určitý nadhled a novou perspektivu nejen na naše každodenní podnikání, ale především na strategické směřování celé naší skupiny,“ dodal Milan Šmíd.


Sdílet:

Rubriky