Blog

České HR má nově pod palcem Olga Leharová

26. 4. 2021 9:31

Na pozici Head of HR společnosti Zásilkovna, přední české logisticko-technologické firmy, přichází Olga Leharová. Ve své pozici bude zodpovědná za vedení a plynulý chod celého oddělení HR v České republice, zajišťování náborů lidí a nastavení oblasti learning & development. Do Zásilkovny přichází Olga Leharová ze společnosti flow-r.

„Do oblasti lidských zdrojů investujeme pravidelně výrazné prostředky. V letošním roce plánujeme přijmout více než 700 nových kolegů a celkový počet zaměstnanců skupiny Packeta tak překoná magickou hranici dvou tisíc. Olgu a celý její tým tak čekají mimořádně velké výzvy. Mám radost, že do další řídící pozice nastupuje žena a že se náš manažerský tým dále diverzifikuje. Věřím, že se nám i přes narůstající velikost celé skupiny bude dařit zachovat prostředí neformální rodinné firmy,“ říká zakladatelka Zásilkovny a CEO Packety Simona Kijonková.

„Mým cílem je pokračovat v budování a rozvoji týmu lidí napříč celou Zásilkovnou, tak aby si zachovala jedinečnou firemní atmosféru, která motivuje všechny zvládnout neuvěřitelně rychlý růst a expanzi. Těší mě, že mohu být součástí skvělé firemní kultury technologické firmy v oblasti globální e-commerce,“ doplňuje Olga Leharová, Head of HR společnosti Zásilkovna.

Olga Leharová (41) vystudovala Czech Management Institute v oboru Ekonomie/Marketing. Do Zásilkovny přichází s dlouholetými zkušenostmi ze všech oblastní HR, a to jak z českého, tak i z mezinárodního prostředí. Pracovala na manažerských pozicích například ve společnostech TETA drogerie a GEP Worldwide. Olga ve volném čase ráda cestuje a jezdí na horském kole. Ráda si přečte zajímavou knížku a relaxuje s přáteli u skleničky dobrého vína.

Zásilkovna je součástí skupiny Packeta. V loňském roce byl obrat skupiny 2,5 miliard korun. Počet přepravených zásilek byl 40,5 milionů.  V letošním roce očekává Packeta obrat ve výši 5,2 miliardy korun a 70 milionů přepravených zásilek.  


Sdílet:

Rubriky