Blog

Bezpečnost na prvním místě

3. 4. 2020 16:26

V souvislosti s dopady pandemie a opatřeními vlády jsme samozřejmě museli učinit řadu opatření: dokázali jsme sehnat 20 000 roušek pro naše řidiče, zaměstnance na depech, pro výdejní místa. Máme rukavice, máme dezinfekční prostředky. Naše depa jsme vybavili ochrannými foliemi. 

Bezpečnost na výdejních místech.

Na všech našich výdejních místech je možné platit bezhotovostně, hotovost jsme zakázali. Zavedli jsme řadu podpůrných opatření: voicebot na našem zákaznickém servis, chatbota na našem webu, máme blog, kam dáváme všechny nové informace, máme automatickou aktualizaci dostupnosti našich poboček. Snažíme se také maximálně edukovat trh a seznamovat nakupující s tím, jak konkrétně mají dodržovat bezpečnostní opatření. 

Zásilkovna doručuje především na výdejní místa. Na výdejních místech probíhá vše velmi rychle, nedochází zde k velkému shlukování lidí a naši zákazníci to oceňují. Díky naší mobilní aplikaci mají před příchodem na výdejní místo vše připravené a stráví tam jen pár desítek vteřin. I to samozřejmě přispívá k větší bezpečnosti. 

Otevřeli jsme nové výdejní místo pro řidiče Zásilkovna Drive. Je umístěno na našem depu v Praze 6. V případě zájmu ze strany zákazníků bude Zásilkovna Drive během následujících dní otevřeno také na depech v Praze Satalicích, Brně a Ostravě. Zásilky je zde možné vydávat a přijímat, aniž by řidič musel vystoupit z vozidla. Pracovník výdejního místa je vybaven ochrannými prostředky, samotné výdejní místo bude několikrát denně dezinfikováno, vše bude probíhat rychle a bezpečně.

Zásilkovna bezpečnost

Sdílet:

Rubriky