Blog

Adventní soutěžení se Zásilkovnou

3. 12. 2023 9:07

Vánoce jsou čas dárků a protože vám chceme udělat radost a zpříjemnit čekání na Ježíška, připravili jsme pro vás ne jednu, ale hned 4 adventní soutěže.

Překvapení na každou adventní neděli

Vánoce a překvapení patří k sobě, proto i naše adventní soutěžení bude napínavé…

Každou adventní neděli v 9:00 se na našem Facebooku a Instagramu otevře nové soutěžní okénko, podobně jako v adventním kalendáři. Můžete se těšit na výhry v podobě poukázek na nákup u našich partnerů.

Je jen na vás, jestli ⁠⁠⁠⁠⁠za ně pořídíte dárky pro blízké, věnujete je někomu rovnou pod stromeček, anebo uděláte radost sami sobě.

1. Adventní soutěž s KNIHY DOBOROVSKÝ

Adventní soutěžení zahajujeme v neděli 3. 12. 2023 s KNIHY DOBROVSKÝ. Vyhrát můžete vouchery v hodnotě 1 000 Kč a 500 Kč. Zapojte se na našem Facebooku nebo Instagramu a zkuste štěstí! Vítěze vyhlásíme v pondělí 11. 12. 2023.

2. Adventní soutěž s BELLA ROSE

Druhou adventní neděli začíná soutěž s Bella Rose a vyhrát můžete voucher na nákup v hodnotě 1 500 Kč. Soutěž probíhá na našem Facebooku i Instagramu. Vítěze vyhlásíme v pondělí 18. 12. 2023.

3. Adventní soutěž s ROCK POINT

Třetí adventní soutěž potěší milovníky sportu a outdoorových aktivit. Vítěz získá poukaz na nákup v hodnotě 2 000 Kč od ROCK POINT. Uplatnit ho můžete na e-shopech www.rockpoint.cz, www.keenfootwear.cz, www.hannah.cz, www.rafiki.cz a na všech kamenných prodejnách: www.rockpoint.cz/prodejny/. Poukaz nelze vyměnit za peníze. Nákup musí přesahovat hodnotu slevy alespoň o 1,- Kč. Soutěž probíhá na našem Facebooku i Instagramu. Vítěze vyhlásíme ve středu 27. 12. 2023.

Poslední okénko otvíráme už v sobotu 23. 12. 2023. Čím asi naši adventní soutěž završíme…?

Sledujte náš Facebook a Instagram, ať vám nic neuteče!

S ohledem na tragickou událost, ke které došlo 21. 12. na FF UK, jsme se rozhodli poslední adventní soutěž odložit na začátek ledna. Původně byla totiž naplánovaná na 23. 12., tedy den státního smutku. Děkujeme za pochopení.  


Sdílet:

Rubriky