Blog

Sledujte virtuální konferenci od Google na téma export. Zdarma!

17. 5. 2021 12:16

Jste e-shopař a uvažujete o expanzi? Nebo prostě jen chcete svůj čas trávit kvalitně a věnovat ho profesnímu rozvoji? Pak nesmíte chybět na virtuální konferenci pořádané společností Google.

Google ČR spouští novou iniciativu zaměřenou na podporu českého exportu s názvem Grow with Google – Pomáháme Česku růst. A jak jinak takový projekt vykopnout, než s plnou parádou a rovnou na virtuální konferenci! Ta proběhne ve čtvrtek 20. 5. 2021 od 10:00.

20. 5. 2021

10:00

Na co se můžete těšit? Během hodinového programu vystoupí různí odborníci z oblasti mezinárodního obchodu a marketingu, a také úspěšní čeští exportéři, kteří se podělí o své zkušenosti a byznysová doporučení pro začínající exportéry. Mezi řečníky nebude chybět ani naše zakladatelka Simona Kijonková a zástupci společností Google, 4home anebo Top4sport. 

Účast na konferenci je zdarma a stačí se pouze zaregistrovat! Veškeré informace, registraci a kompletní seznam řečníků naleznete na webových stránkách Googlu.  

Více o projektu

Hlavním cílem iniciativy Grow with Google – Pomáháme Česku růst je podpořit českou ekonomiku a podnikatele různých odvětví v době pandemie.  Jako Zásilkovna máme velký zájem podporovat české e-shopaře a pomáhat jim s expanzí do zahraničí. i Proto se nám myšlenka a koncept projektu společnosti Google moc líbí a rádi ji podporujeme.


Sdílet:

Rubriky