Blog

Ukončení provozu polských výdejních míst Przesylkownia

24. 5. 2021 9:03

K 1. 6. 2021 dojde k uzavření našich výdejních míst Przesylkownia v Polsku. Vašim polským zákazníkům budou od června k dispozici výdejní místa našeho partnera InPost – Paczkomaty. Tato samoobslužná výdejní místa jsou podobná našim Z-BOXům a umožňují vyzvednutí zásilky bezkontaktně, bez front a v čase, kdy to zákazníkovi nejvíc vyhovuje. Většina jich je totiž k dispozici nonstop.

Doručení do Polska. Jaké jsou možnosti?

Kromě doručení do výdejních boxů Paczkomat lze zákazníkům zasílat zboží i přímo na adresu. Díky naší službě Nejlevnější doručení na adresu v Polsku můžete vašim polským zákazníkům zasílat zboží za nejlepší ceny na trhu, a to již od 90 Kč za zásilku.  

„V rámci naší strategie chceme posilovat v rámci sítě CZ, SK, HU a RO, a to co do počtu výdejních míst a Z-BOXů a v homedelivery. V rámci Polska budeme podporovat partnerské sítě. Dává nám to strategicky smysl. V Polsku tedy nebudeme budovat vlastní síť, nicméně i zde rozvíjíme služby: u Varšavy budeme otevírat větší depo pro polské klienty.”
Simona Kijonková
Simona Kijonková
CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny​
Změny od 1. 6. 2021

Co se pro vás začátkem června změní? Již nebude možné vybrat jako způsob doručení výdejní místo Przesylkownia.pl. Tato možnost zmizí také z ceníků doručování do Polska. V nabídce zůstane možnost doručení na adresu a na výdejní místa InPost Paczkomaty. Síť samoobslužných výdejních míst našeho partnera InPost je velmi široká, a proto věříme, že tyto výdejní boxy budou mít vaši zákazníci doslova po ruce.

Kam dál? 1. 6. 2021 mění Przesylkownia svůj název na Packeta.pl! Více info o rebrandingu najdete zde.


Sdílet:

Rubriky