Blog

Změny v doručování do Německa od 15. 9. 2021

31. 8. 2021 12:15

Máme velkou novinu, která bude zajímat především ty z vás, kdo s námi posílají zásilky do Německa: od září spouštíme v Německu oblíbenou službu Nejvýhodnější doručení na adresu! Kromě toho můžete využívat síť výdejních míst našeho německého partnera, společnosti Hermes.

Nejvýhodnější doručení na adresu

Best Delivery Solution (BDS) neboli Nejvýhodnější doručení na adresu je způsob přepravy, který nám umožňuje zvolit takového přepravního partnera pro doručení, který má v danou chvíli doručování volné kapacity a doručí tak zásilku vašemu zákazníkovi nejrychleji. Naplno tak využíváme kapacity všech spolupracujících dopravců a můžeme zaručit, že rychlost a kvalita doručení odpovídají standardům, na které jste u nás zvyklí.

Nejvýhodnější doručení na adresu je tak skutečně výhodné pro všechny strany:

Nejrychlejší

silku přepraví vašemu zákazníkovi ten přepravce, který má v dané chvíli kapacity, a doručení je tak mnohem rychlejší.

Nejlevnější

Díky využívání kapacit všech dopravců na maximum je služba Best Delivery Solution pro e-shop tou nejlevnější možností.

Nejspolehlivější

Ve vytížených sezónách se zásilka dostane k tomu přepravci, který má více volných kapacit. Je tak zajištěna rovnoměrná distribuce.

Zrychlujeme doručování v Německu

Při zasílání na adresu do Německa bylo dosud možné vybrat si mezi Německou poštou a Hermes HD. Často se pak stávalo, že zákazník zvolil přepravce, jenž měl v danou dobu přeplněné kapacity a rychlost doručení se tak snížila. Proto abychom pro vás mohli zajistit konstantní kvalitu služeb a rychlost doručování, přistupujeme od 15. 9. 2021 k jednotné volbě přepravy na adresu v Německu, a to BDS. Můžeme tak zajistit cenově jednotnou a vždy nejvýhodnější přepravu.

Od 15. září 2021 tak můžete zákazníkům v Německu zásilky posílat:

➤  na výdejní místa našeho partnera Hermes (již od 105 Kč),
➤  na adresu prostřednictvím služby Nejlevnější doručení na adresu (nově od 125 Kč).

Stejní dopravci
Službu Nejvýhodnější doručení na adresu v Německu budou zajišťovat naši smluvní přepravci podle jejich aktuálních kapacit a kvality, a to nyní za jednotnou cenu od 125 Kč za zásilku. 

Kam dál? Doporučujeme přečíst si článek Nová pravidla DPH pro e-commerce. Jaký je vývoj?


Sdílet:

Rubriky