Blog

Packeta představila své služby na největší evropské e-commerce konferenci Deliver 2023

12. 6. 2023 9:28

Konference Deliver 2023 se konala ve dnech 7.-8. června v nizozemském Amsterdamu. Na akci se pravidelně setkávají přední firmy a osobnosti byznysu a logistiky z desítek evropských zemí. Naše Packeta Group zde prezentovala své služby a produkty v čele s robotickým třídícím systémem pro depa, samoobslužným výdejním Z-BOXem či mobilní aplikací.

Deliver je přední odborná e-commerce událost, která se kromě Evropy koná i v USA (Las Vegas) a Asii (Singapur). Do Amsterdamu na toto prestižní setkání odborníků minulý týden vyrazila zakladatelka Zásilkovny a CEO skupiny Packeta Simona Kijonková a také zástupci všech našich evropských entit, aby se setkali s odborníky ze stovek evropských firem z desítek oborů, navázali obchodní vztahy a zjistili, jak si mohou vzájemně pomoci v růstu byznysu.

Náš tým do Nizozemska přivezl mimo jiné i dosud největší představený Z-BOX (s 18 sloupci a 180 schránkami), mobilní zasedací místnost vytvořenou z kartonů nebo robotickou třídící linku s ukázkou funkcionalit našich robotů PackManů.

Simona Kijonková následně 2denní konferenční dění shrnula i pro lokální televizní stanici. A jaké novinky ze světa e-commerce mimo jiné prozradila? 

 

✅ Pro e-shopy ze západní Evropy začíná být čím dál více zajímavý dříve opomíjený region střední a východní Evropy.

✅ E-shopy a tržiště z Blízkého i Dálného východu se více přibližují evropskému zákazníkovi.

✅ Čeští zákazníci se mohou těšit na vstup nových online tržišť a e-shopů.

✅ E-shopy hledají nová odbytiště – zajímají je třeba trhy jako je Srbsko nebo Bosna a Hercegovina.

✅ E-shopy více poptávají OOH produkty (tzv. out of home), tedy sítě výdejních míst a automatických výdejních boxů.

✅ Vznikají noví konsolidátoři a platformy.

✅ E-shopy ve svých systémech stále častěji používají AI neboli umělou inteligenci.


Sdílet:

Rubriky