Blog

Mezi námi: Zásilky na adresu jsou nyní o 14 Kč levnější!

2. 7. 2021 8:38

Vážení zákazníci,

posíláte zásilky přes naši mobilní aplikaci se službou Mezi námi? Máme pro vás skvělou novinku, která se týká doručování na adresu. Doteď nám doručování na adresu zajišťovali externí přepravní partneři. 1. 7. 2021 jsme toho ale ujali my sami a doručování na adresu už bude čistě v naší režii! Rozhodli jsme se vyhrnout si rukávy a doručovat zásilky po svém. Dovolte nám představit vám naši novou službu doručení na adresu aneb Zásilkovna domů.

Proč je naše vlastní doručování na adresu super?

  • 98 % zásilek doručíme na adresu už do druhého dne
  • Máme vyladěný systém notifikací a posíláme info s časem doručení s přesností až na 90 minut
  • Když vás náš řidič nezastihne, uložíme vám zásilku na nejširší síti výdejních míst v Česku – a i tak tedy můžete mít zboží JEŠTĚ TENTÝŽ DEN U SEBE
  • Naši řidiči jezdí osobními auty, a tak je výdej zásilky z kufru mnohem rychlejší
  • Obsluhujeme všechna PSČ v ČR
  • Při odesílání mezi fyzickými osobami top cena již od 115 Kč namísto původních 129 Kč! Ušetříte tak 14 Kč na zásilce
Proč máme jen jeden pokus o doručení?
„Chceme, aby měl zákazník zásilku co nejdřív u sebe. Když jej nezastihneme doma, pravděpodobně někde je, a po cestě zpět domů se může zastavit v blízkém výdejním místě, kde jsme mu zásilku uložili. Kdežto pokud jsou dva pokusy o doručení, řidič po neúspěšném pokusu veze zásilku zpět na depo, a další pokus o doručení probíhá až druhý den, a tedy je tam ta denní prodleva.”
Radek Simerský
Manažer logistiky společnosti Zásilkovna
„Službu doručování na adresu nabízíme dlouho. Vždy jsme ale využívali třetí strany. Nyní si přepravu zásilek na adresu zajišťujeme kompletně sami a celá služba je čistě v naší režii. Dokážeme si tak ohlídat její kvalitu na 100 % a díky široké síti dep po celé ČR doručovat zákazníkům zásilky na adresu již do druhého dne.”
Simona Kijonková
Simona Kijonková
CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny​

Kam dál? Zjistěte, jak si stáhnout mobilní aplikaci Zásilkovna, a mít tak možnost poslat se „Zásilkovna domů“ levně zásilku na adresu komukoliv v ČR a na Slovensku!


Sdílet:

Rubriky