Blog

Zásilkovna. Moje srdcovka.

24. 3. 2024 19:00

Každý den je plný rozhodnutí. Některá vám dají zabrat, nad jinými neváháte ani chviličku. Ale když volíte srdcem, nemůžete šlápnout vedle. Třeba i ve chvíli, kdy se zrovna rozhodujete, kdo vám doručí další zásilku.

Na začátku příběhu Zásilkovny byl odvážný nápad, spousta práce, nadšení a překonaných překážek. Dnes, po 13 letech, nás najdete doslova na každém rohu. Zásilky vám doručíme na více než 9000 výdejních míst v Česku nebo rovnou ke dveřím. 

A vděčíme za to vám, našim zákazníkům, pro které je červená jasná volba. Každý jeden den pracujeme na tom, aby Zásilkovna byla zkrátka vaše Srdcovka.

Služby, které si získají vaše srdce.

Výdejní místa

Pokud nedáte dopustit na osobní kontakt, rádi objevujete nová místa a zároveň chcete mít vyzvednutí zásilky mnohdy jen pár kroků od domu, pak je doručení na výdejní místo služba jako stvořená pro vás.

Proč si zamilovat výdejní místa?

Pořadová čísla u nás nenajdete, naopak o úsměvy nebudete mít nouzi. Zásilky vyzvednete i podáte bez čekání, vše vyřídíte do 60 vteřin.

Červené Z-BOXy

Nepřizpůsobujte své plány vyzvednutí zásilky. Zvolte si doručení do Z-BOXu a pro zásilku si skočte, až se vám to bude hodit. Klidně i o půlnoci. Non-stop vyzvednutí jen pomocí mobilní appky je snadné, rychlé a bezkontaktní.

Další výhody Z-BOXu?

Dobrá zpráva pro maminky – žádné zdolávání překážek v podobně dveří nebo schodů vás nečeká. U Z-BOXu pohodlně zastavíte s kočárkem. Nebo třeba při procházce s pejskem.

Doručení na adresu

Padlo vám na oblíbeném e-shopu něco do oka, ale pro zásilku se vám nikam nechce? Nechte si ji doručit až domů nebo třeba do práce. A pokud bychom vás z jakéhokoliv důvodu na adrese nezastihli, zásilku doručíme na nejbližší volné výdejní místo.

Rychlé doručení s úsměvem!

Věděli jste, že naši kurýři jsou rychlí jako blesk? 98 % zásilek je u vás do druhého dne od převzetí z e-shopu.

Naši zákazníci. Naše srdcovka.

Nebýt našich zákazníků, nebyla by Zásilkovna. Děkujeme, že nám svěřujete doručení větších i menších radostí pro vás i vaše nejbližší. 

Že nám občas odpustíte nedostatky a dáte nám druhou šanci. Že nám fandíte a motivujete nás neustále se pro vás zlepšovat. 

Děkujeme, že volíte srdcem. 

Vaše Zásilkovna


Sdílet:

Rubriky