Blog

Vaše zásilky doručíme již do celé EU a nově i do Ruska!

23. 7. 2019 6:09

Spustili jsme přepravu zboží do všech 28 zemí Evropské unie a do Ruska. Dalšími zeměmi mimo EU, kam zboží také přepravuje, je Švýcarsko a Ukrajina. E-shopy, kteří s námi spolupracují tak mohou své zboží poslat do celkem 30 zemí, což je trh s více než 700 miliony potenciálními zákazníky. 

„Spuštění logistiky pro všechny země EU jsme splnili jeden ze strategických cílů letošního roku. Českým e-shopům, posílajícím své zboží do zahraničí, tím pomáháme uspět v konkurenčním prostředí jednotlivých zemí. S jedním systémem Zásilkovny získávají přístup do všech zemí EU, Ruska a dalších států a mohou tak oslovit více než sedm set milionů zákazníků,“ říká Simona Kijonková, CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny. „Zásilky do okolních zemí doručujeme do druhého dne, do řady dalších států do tří dnů. Přes jedno napojení v Zásilkovně získá každý klient přístup k více než šedesáti logistickym partnerům, čímž se přibližujeme naší vizi stát se globální logistickou platformou.”
Simona Kijonková
Simona Kijonková
CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny
„Zboží e-shopů dokážeme přepravit do zahraničí bez bariér a dalších nákladů. Naši partneři nemusí složitě implementovat rozhraní všech dopravců, stačí jim jeden systém, jedno napojení a jeden štítek. Příznivá cena a skvělá kvalita našich služeb jsou samozřejmostí. Konkrétní podmínky zasílání do jednotlivých zemí naleznou zákazníci na našem webu.“
Ondřej Žák
Ondřej Žák
Výkonný ředitel Zásilkovny a člen vedení skupiny Packeta.

Sdílet:

Rubriky